Wil je net als Jouke ook (leren) zeilen? Heb je een verstandelijke handicap? En ben je 16 jaar en ouder? In een cursus van vijf avonden leer je de basis van het zeilen. Wij bieden de cursus gratis aan in Grou, Sneek en Bergum op donderdag: 24, 31 mei en 7, 14, 21 juni. Ook in Heeg kun je terecht op dinsdagavond: 22 en 29 mei, 5, 12 en 19 juni. De lessen starten om 18.30 uur.

Meedoen met de Sneekweek?
Als je de cursus hebt gevolgd, mag je ook meedoen aan de Sneekweek. Wij organiseren een speciaal programma op 4, 5 en 6 augustus. Hoe leuk is dat! Er hebben zich inmiddels zeilers uit Rotterdam, België en Sneek aangemeld. Doe jij ook mee? Meld je hieronder aan.

Wij zoeken begeleiders
Lijkt het je leuk om de zeillessen te begeleiden? Meld je dan ook aan:

De cursussen van het aangepast zeilen zijn onderdeel van het hoofdprogramma van de European Sports for All Games. Deze games vinden van 3 t/m 7 augustus op verschillende locaties in Friesland plaats.

Meld je aan om mee te doen met het zeilen:

De onderstaande persoonsgegevens hebben we nodig om jouw deelname op te slaan, met je te communiceren over de zeilclinic en door te sturen naar de zeilaanbieders en de maker van de opnames. Daarnaast vragen we toestemming om je verder te informeren over de European Sports for All Games. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken en te verspreiden?
– Voornaam
– Achternaam
– Woonplaats
– Leeftijd
– Telefoonnummer
– Naam ouder/begeleider
– E-mailadres ouder/begeleider
– Telefoonnummer ouder/begeleider

  • (i.v.m afgelasting cursusavond bij slecht weer)
  • (i.v.m afgelasting cursusavond bij slecht weer)
  • De dagen en tijden per zeillocatie staan bovenaan de pagina.
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om jouw deelname op te slaan, met je te communiceren over de zeilclinic en door te sturen naar de zeilaanbieders en de maker van de opnames: voornaam, achternaam, woonplaats, leeftijd, telefoonnummer, naam ouder/begeleider, e-mailadres ouder/begeleider, telefoonnummer ouder/begeleider. Daarnaast vragen we toestemming om je verder te informeren over de European Sports for All Games. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken en te verspreiden?

Working together