Kom en probeer het uit!
In het voorprogramma van de European Sports for All Games organiseren we verschillende sport- en beweegactiviteiten. De hele maand april staat in teken van de Japanse krijgskunsten. 21 Friese Dojo’s openen de deuren voor iedereen die wil kennismaken met karate, jiu-jitsu, aikido, judo, kendo, kyudo, kobudo of iaido. Probeer het uit en ervaar hoe deze Japanse krijgskunsten jouw grenzen kunnen verleggen.

Meld je aan!
Sporten en bewegen is er voor iedereen: #sportsforall. Of je nu jong, oud, valide of invalide, sportief of juist niet zo sportief bent, iedereen is van harte welkom. Meld je hier aan bij een deelnemende Dojo bij jou in de buurt.

Hele maand april: Open Dojo Dagen
Van 3 t/m 30 april kun je bij de deelnemende Dojo’s gratis lessen volgen. Doe mee met een les en ervaar hoe jij je grenzen fysiek en mentaal kunt verleggen. Bekijk hier welke Dojo bij jou in de buurt meedoet.

Zaterdag 14 april: Tour de Dojo
Heb je geen tijd om een les te volgen, maar wil je wel graag kennis maken met de krijgskunsten? Dat kan! Zo verzorgt FMT Sport in Oentsjerk lessen en demonstraties judo en jiu-jitsu en vindt er in de dojo van Sportstad Heerenveen een stage onder de leiding van Chris de Jong plaats. Verdere informatie volgt nog.

De Open Dojo Dagen zijn onderdeel van het hoofdprogramma van de European Sports for All Games. Deze Games vinden van 3 t/m 7 augustus door heel Friesland plaats. Op 7 augustus laten de Japanse krijgskunsten zich in Heerenveen zien middels open lessen en demonstraties.

Working together