Dutch Open Shuffleboard
Het Dutch Open Shuffleboard op 7 augustus in Heerenveen is het eerste Shuffleboard toernooi dat in Friesland/Nederland plaats vindt. Het is een laagdrempelig toernooi waar iedereen van 7 tot 97 aan mee kan doen. Of je nu in Friesland, in Nederland of in één van de Europese landen woont, iedereen is welkom. Het toernooi wordt individueel gespeeld (één tegen één). Er is geen indeling in categorieën. Iedereen kan mee doen: #sportsforall.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om aan dit toernooi mee te doen? En een wedstrijd te spelen tegen spelers uit Duitsland? Geef je dan zo snel mogelijk op via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2018!

Wat is shuffleboard?
Bijna iedereen kent de sport jeu de boules of curling. De spelregels zijn simpel, maar het zijn leuke sportieve activiteiten die iedereen kan doen. Zo is er nog een variant: shuffleboard. Dit is vooral in Duitsland een populaire sport.
Scoren doe je door je schijf binnen een punten vak van de speelmat te spelen. De schijf moet vrij in het vak liggen om te scoren (dus geen lijnen raken). De winnaar is degene die het eerst het aantal afgesproken punten haalt.

  • Voer een getal tussen 1 en 20 in.
  • De volgende persoonsgegevens hebben we nodig om jouw deelname op te slaan, met je te communiceren over de het toernooi en door te sturen naar de organisatie van het Shuffleboard toernooi: voornaam, achternaam, adres, postcode en woonplaats, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadresr. Daarnaast vragen we toestemming om je verder te informeren over de European Sports for All Games. Geef jij toestemming om deze gegevens te verwerken en te verspreiden?

Working together