Welkom bij de European Sports for All Games
Wat kun jij doen tijdens de European Sports for All Games van 3-7 augustus? Bekijk hier per dag het programma.

Hoofdprogramma
Openingsceremonie European Sports for All Games tijdens opening Sneekweek
De openingsceremonie van de European Sport for All Games is tijdens de opening van de Sneekweek. Verwelkom de Friese en (inter)nationale teams en hun sporten bij de vlootschouw! De gehele Sneekweek kom je op het starteiland en in de stad de internationale sporters tegen. Ze geven demonstraties, maar ook clinics waar jij aan mee kunt doen.

Freeze! Experience the ice
Winter in de zomer? It giet oan! Jij kunt in 2 uur de 16e Elfstedentocht rijden in de Elfstedenhal in Leeuwarden tijdens Freeze! Neem jij het op tegen een van Nederlands beroemdste sprinters bij de sprint over 100 meter op houtjes? Ontmoet jij de 11-steden cracks? Of doe eens gek en ga schoonrijden of iisstoksjitten. De snert staat voor je klaar! Ook de internationale teams laten hun sporten zien. Koop je kaartje en mis het niet.

BeActive Festival: een uitje voor het hele gezin
Op de slotdag van de European Sports for All Games komt iedereen samen in Heerenveen. Jij ook! Een bijzonder sportfestival, waar je allerlei nationale en internationale sporten tegenkomt én kunt uitproberen. Natuurlijk in een echte festivalsfeer, met lekker gezond eten, dans, muziek en veel gezelligheid. Een heerlijk uitje voor het hele gezin dus! Gratis toegang.
BeActive pleinen
Kom jij ook naar een van de BeActive pleinen in bijvoorbeeld Grou, Sneek, Leeuwarden, Witmarsum, Grijpskerk of Heerenveen? Hier ontmoet je de sporters en sporten uit Fryslân en Europa, maar je kunt zelf ook actief aan de slag. Maak kennis met een sport die je nog niet kent, doe wedstrijdjes tegen je ouders of broers/zussen.
Toernooien
Tijdens de European Sport for All Games zijn er verschillende bijzondere toernooien van internationale sporten. Je bent van harte welkom bij het EK Pahlavani Wrestling Cup, FK Chanbara (zwaardvechten met zacht materiaal) of het kampioenschap G-zeilen tijdens Sneekweek op 4-6 augustus op het starteiland!

Bekijk hier het volledige programma!

Working together